Prevence digitální propasti ve školách: Využijte moderní technologie pro efektivní vzdělávání

 

Vážení zástupci škol a školských zřizovatelů,

jsme tu proto, abychom vám pomohli s prevencí digitální propasti mezi žáky a zajistili, aby měli přístup k moderním technologiím pro svůj vzdělávací rozvoj. S našimi digitálními řešeními jsme schopni vám poskytnout potřebné nástroje pro efektivní vzdělávání a zlepšení digitálních kompetencí učitelů.

Naší prioritou je podpora škol a zajištění, aby žáci měli přístup k mobilním digitálním zařízením, jako jsou notebooky, tablety nebo chytré telefony, pro svou domácí přípravu a běžnou výuku. S našimi partnery, jako je Acer 3D SpecialLabs, máme pro vás širokou škálu moderních technologií, které vám pomohou vytvořit inovativní a interaktivní vzdělávací prostředí.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy rozděluje prostředky pro školy na prevenci digitální propasti a v rámci Národního plánu obnovy a inovací ve vzdělávání. Stačí se seznámit s podmínkami a kritérii pro čerpání těchto finančních prostředků a zažádat do stanoveného termínu.

Nečekejte a využijte této skvělé příležitosti k posílení digitálních dovedností vašich žáků a učitelů. S námi a našimi digitálními řešeními můžete být jistí, že naplníte účel dotace a získáte vybavení s nejvyšším přínosem pro vaši školu.

Pro více informací a konkrétní nabídky navštivte naše webové stránky a kontaktujte nás ohledně možností spolupráce. Společně nalezneme optimální řešení.

Těšíme se na spolupráci s vámi!

S pozdravem,

Tým, který je vždy na vaší straně, Boxed.cz

Pro více informací nás kontaktujte: 800 880 990, skoly@boxed.cz, https://portal.boxed.cz