Únikové hry ve školství

 

Únikové hry jsou obrovským trendem dnešní doby. Existuje mnoho provozovatelů těchto her, kteří nabízejí originální způsob, jak se pobavit s přáteli, rodinou nebo kolegy a garantují napínavé dobrodružství, na které jen tak nezapomenete. 

ITveSkole nezůstává pozadu. V rámci balíčku DIGITÁLNÍ MYŠLENÍ seznamuje žáky s touto formou hry ať už pomocí pohádkových postav či QR kódů, aplikací, hledáním správných URL adres a dalších aktivit. 

Jak taková hra probíhá? 

Důležitý je především příběh či poutavé téma. Neodmyslitelnou součástí „únikovek“ jsou také hádanky a úkoly (většinou logické), které na sebe na cestě k úniku navazují. Žáci se tedy posouvají od jedné indicie k druhé. Některé úkoly vyžadují i fyzickou zručnost a je důležité, aby spolu všichni hráči v teamu spolupracovali. Společně překonávají překážky a snaží se dosáhnout cíle. 

Pokud máte zájem dozvědět se více o projektových dnech, které máme k dispozici, klikněte prosím zde

Mgr. Alice Harapátová, lektorka ITveSkole.cz 

Společně s našimi lektory nabízíme moderní interaktivní řešení a pomůcky, které vám pomohou vytvořit atraktivní vzdělávací prostředí pro vaše žáky. Díky našim projektovým dnům se můžete naučit nové metody a techniky, jak implementovat principy zážitkové pedagogiky do výuky.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte: Martina Burleová, tel.: 602 730 415, email: mburleova@itveskole.cz.