Katalog ITveSkole.cz pro školní rok 2021/2022

Vážení příznivci kvalitní výuky v našich školách,

jsme rádi, že vám můžeme představit náš katalog inspirací ITveSkole.cz pro školní rok 2021/2022. Vážíme si toho o to více, protože jsme si vědomi, že rok covidu nebyl jednoduchý pro nikoho z nás, něco nám dal a něco vzal. My v týmu ITveSkole.cz jsme se snažili po celou dobu zůstat s vámi v kontaktu, být vám nápomocni, a i přes těžké období přeměňovat naše myšlenky v realizaci skutečných projektů.

I nyní stojíme před velkou výzvou, kdy bychom vám chtěli pomoci přeměnit změny, které přináší revize RVP v realitu. Výzvou je rovněž zlepšit zázemí pro výuku a pomoci pedagogům v rámci změn a to včetně dlouhodobé metodické podpory.

Věříme, že katalog, kterým právě začínáte listovat, vás přivede na společnou cestu směrem k nám a budete mít chuť s námi spolupracovat.

Představení katalogu Mgr. Petrou Pitelkovou, ředitelkou ITveSkole.cz:

Výuka v rámci „covidu“ ukázala, jak je důležité, aby hardware dodaný do škol byl doplněn o výukové aplikace, materiály a dobře nastavené on-line dostupné výukové prostředí. Jsem velmi ráda, že vám se svým týmem v ITveSkole.cz umím s tímto pomoci a doplňujeme tak kvalitní ICT řešení od Boxed v jedinečný celek.