Jak vnímají naše projektové dny školy a školky?

Zajímá Vás, jaká je zpětná vazba na naše Projektové dny? Rádi se s Vámi o některé z nich podělíme. 

Dobrý den, Vážená paní Pliešovská,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za perfektně připravený projektový “ Kreativní den“, který proběhl na naší škole dne 22.11.2021.
Děti byly velmi nadšené a díky Vám získaly mnoho nových poznatků v oblasti prostorového vnímání, práci s 3D pery a s tím, jak je možno využít 3D aplikaci v běžné výuce – teda tohle bylo asi přínosné spíš pro mě a moc děkuji za inspiraci 🙂 🙂

V průběhu 4 projektových hodin bylo stále co dělat a Váš přístup k dětem byl velmi milý a vstřícný a děti na tento den velmi rády vzpomínají.
Je vidět, že máte velké zkušenosti, umíte komunikovat s dětmi, sblížit se s nimi a při tomto projektovém dni jste odvedla skutečně skvělou práci.

Moc děkuji a přeji stále stejnou chuť do práce.

Mgr. Lenka Koudelová

ZŠ Pavlov

Oceňuji profesionální přístup, skvělé vedení projektového dne, bonus v podobě bublifuku. Moc děkujeme za tento projektový den a těšíme se na další. Děkuji i za rozšíření pro ukrajinskou adaptační skupinu.

ZŠ Bakov nad Jizerou
Líbil se mi velice pozitivní přístup k dětem a snaha zapojit všechny děti a udržet jejich pozornost. Stručné a jasné podávání informací, tak aby to děti pochopily.

MŠ Pomněnka, Řehenice

V případě zájmu o projektový den nás kontaktujte. Děkujeme.

Kontakt: Martina Burleová, koordinátorka DVPP, e-mail: mburleova@itveskole.cz, mobil: (+420) 602 730 415