Katalog Boxed pro školní rok 2021/2022

Vážení čtenáři,

těší nás, že vám můžeme představit nový katalog inspirací společnosti Boxed, s.r.o. pro školní rok 2021/2022.

Školní rok 2021/2022 přináší řadu otázek a očekávání.

Bude probíhat výuka převážně prezenčně? Budou naplněny cíle dle revize RVP ZV? Bude možno čerpat již v tomto školním roce finanční prostředky z nových IROP a Fondů obnovy EU? Otázek by se dala najít celá řada, jsou zde ale i jistoty.

Jistotou je radost a chuť naprosté většiny žáků, se kterou vždy v září přichází do školy a s tím související motivace a odhodlání pedagogů žáky něčemu novému naučit.

Za náš tým Boxed, s.r.o. a ITveSkole.cz, o.p.s. je jistotou, že zde po celý školní rok budeme s vámi. Vždy vám rádi pomůžeme s výběrem vhodných pomůcek, implementací, výukovým obsahem, DVPP, financováním a administrativou při realizaci vašich projektů.

Společně tak můžeme přispět k udržení kvality vzdělávání a k chuti učit se, kterou všichni známe ze září tak, aby tato chuť vydržela i po celý školní rok.

Představení katalogu Ing. Luďkem Heinz, výkonným ředitelem Boxed, s.r.o.:

Těší nás být pro vás inspirací. Zařadili jsme do katalogu nejvyšší modelovou řadu interaktivních panelů IFX výrobce Vestel. Rozšířili jsme pro vás nabídku pomůcek a řešení pro výuku dle revize RVP.

Rád vám budu se svým týmem k dispozici v oblasti ICT, EU projektů i při přeměně učeben.

Jsme tu pro Vás. Tým Boxed, s.r.o. a ITveSkole.cz, o.p.s, tel.: 800-550-660, email: skoly@itveskole.cz